Installatron Sovellusasennin - Olemassaolevan sovelluksen tuominen

Muokattu: Ke, 24 Marras, 2021 at 3:47 PM

Ohjeessa neuvotaan miten voit tuoda webhotelliin jo asennetun sovelluksen sovellusasennin Installatronin piiriin.

Asennuksen tuominen

Varsinainen tukiartikkeli alkaa tästä. Käytä leipätekstissä fonttia Tahoma ja kokoa 14. Kirjoita selkeästi, selkokielisesti ja asiakaslähtöisesti ratkaisu. Artikkelin kielen tulee olla kaikkien asiakasryhmien ymmärrettävissä.

1. Kirjadutuaan webhotellin hallintapaneeliin (cPanel)

2. Valitaan cPanelista Installatron Application Installer tai Installatron Sovellusasennin -kuvake

3. Valitaan Installatronin sovelluslistasta haluttu sovellus

4. Tämän jälkeen valitaan yläreunasta Import Existing Install (klikkaa kolmea viivaa)

5. Valitaan From this account ja klikataan Continue

6. Valitaan oikea domain ja tarvittaessa annetaan asennuskansio ellei se ole public_html

7. Klikataan Import

8. Kuluu hetki ja tämän jälkeen asennus on Installatronin hallittavissa ja sille voi asettaa esimerkiksi automaattiset varmuuskopioinnit ja päivitykset käyttöön