Installatron Sovellusasennin - Olemassaolevan sovelluksen tuominen

Muokattu: Ti, 19 Huhti, 2022 at 9:53 AM

Ohjeessa neuvotaan miten voit tuoda webhotelliin jo asennetun sovelluksen Installatron sovellusasentimen piiriin.

Asennuksen tuominen

1. Kirjaudutaan webhotellin hallintapaneeliin (cPanel)

2. Valitaan cPanelista Installatron Application Installer tai Installatron Sovellusasennin -kuvake

3. Valitaan Installatronin sovelluslistasta haluttu sovellus

4. Tämän jälkeen valitaan yläreunasta Import Existing Install (klikkaa kolmea viivaa)

5. Valitaan From this account ja klikataan Continue

6. Valitaan oikea domain ja tarvittaessa annetaan asennuskansio ellei se ole public_html

7. Klikataan Import

8. Kuluu hetki ja tämän jälkeen asennus on Installatronin hallittavissa ja sille voi asettaa esimerkiksi automaattiset varmuuskopioinnit ja päivitykset käyttöön