Kuinka lisään linkin Duuers-tarjoukseen

Muokattu: To, 19 Touko, 2022 klo 3:49 PM

Duuersissa linkkejä pystytään lisäämään sekä tekstin että taulukoiden sisälle.

Linkin lisääminen on Duuersissa helppoa

Muuta haluamaasi tekstiosiota tai taulukon solua, ja klikkaa hiiren oikeaa näppäintä.

1. Valitse Lisää linkki
  2. Kirjoita linkille nimi ja lisää sen URL alle
  3. Tallenna

Näytä kuvakkeena -täppä on tarkoitettu vain kartta-, video- sekä muita mediaelementtejä varten, eli siitä ei tapahdu mitään. Tarjouksen muokkausnäkymässä linkkiä painamalla pääsee sen muokkausvalikkoon (yllä), mutta vasta tarjouksen lähetysvaiheessa linkki ohjaa URL:in mukaisesti.