Duuers-kupongin hyödyntäminen

Muokattu: Pe, 8 Heinä, 2022 klo 12:37 PM

Kun olet saanut kupongin Duuers tarjoustyökalun hankkimista tai alennusta varten, pääset hyödyntämään sitä noudattamalla tämän artitkkelin ohjeita.

Ota kuponkikoodi talteen

Tallenna kuponkikoodi jonnekin talteen sen saatuasia (esim. tekstieditoriin).

Rekisteröidy Duuersiin sähköpostiosoitteellasi

Kopioituasi kampanjakoodin rekisteröi  ja luo Duuser-tili itsellesi täältä. Jos sinulla on jo Duuers-tili, voit ohittaa tämän vaiheen. Käyttäjänimenä toimii sähköpostiosoitteesi. Syötä muut tarvittavat tiedot.

Duuersin rekisteröinti

Siirry tilaamaan

Rekisteröinnin jälkeen Duuersin aloitussivu avautuu eteesi. Pääset hyödyntämään kuponkisi vasemman yläkulman "TILAA NYT" -painikkeesta. Valitse haluamasi tuote - Duuers Solo tai Duuers Team. Sen jälkeen paina "TILAA".

Duursin tilaaminen

Hyödynnä kuponkikoodisi

Syötä tai liitä kopioimasi kuponkikoodi sille varattuun kenttään. Muista klikata vielä "KÄYTÄ KUPONKI" -painiketta. Tämän jälkeen viimeistele tilauksesi syöttämällä luottokorttisi tiedot ja tilaus on valmis. Luottokorttitieto on pakollinen vaikka käytätkin kuponkia.

Duuers kuponkikoodin syöttäminen