Webhotelli - Uudelleenohjaus

Muokattu: Ma, 17 Loka, 2022 at 1:45 PM


Uudelleenohjauksen avulla voitte lähettää kaikki verkkotunnuksen tai tiettyn verkkosivun vierailijat uuteen verkkotunnukseen.


Uudelleenohjauksen pääsette tekemään seuraavilla ohjeilla:


Vaihe 1 - Paina "Redirects" nappia, joka löytyy omassa Webhotellissa (cPanel) osiossa "Domains".




Vaihe 2 - Valitse uudelleenohjaustyypiksi "Permanent(301)" tai "Temporary(302)" kohdassa "Type".


Permanent(301) uudelleenohjaustyyppi: Tämä ohjaa vierailijasi uudelle verkkosivustolle ja päivittää vierailijasi kirjanmerkit. Tämä ohjaa myös hakukoneet uudelle verkkosivustollesi. Tämä uudelleenohjaus on pysyvä ja tarkoittaa, että sivu on siirtynyt. Joten hakukone ja muut indeksointirobotit päivittävät tietonsa uuden linkin mukaan. Linkin suosio ja SEO säilyvät samana kuin vanhalla linkillä.


Temporary(302) uudelleenohjaustyyppi: Tämä ohjaa vierailijasi uudelle verkkosivustolle, mutta ei päivitä vierailijasi kirjanmerkkiä. Hakukoneet indeksoivat edelleen alkuperäisen verkkosivustosi. Tämä uudelleenohjaus on väliaikainen.




Vaihe 3 - Valitse verkkotunnuksen, jonka haluat uudelleenohjata kohdasta "https?://(www.)?"




Vaihe 4 - Kirjoita polku, jonka haluat uudelleenohjata kohdassa "/". Esim. EXAMPLE TÄNNE



Vaihe 5 - Kenttään "Redirects to" kirjoita kokonainen URL-osoite johon haluat, että verkkotunnus ohjautuu. Huom! Teidän täytyy määrittää myös "http://" tai "https://" protokollaa oikein.




Vaihe 6 - Valitse www. uudelleenohjaus, se määrittää, haluatko verkkotunnuksesi uudelleenohjauksen www-osoitteella vai ei.


  • Only redirect with www- Tämä uudelleenohjaus suoritetaan vain, jos käyttäjä on syöttänyt www. URL-osoitteessa.
  • Redirect with or without www- Tämä uudelleenohjaus tehdään aina, eikä se riipu siitä, onko käyttäjä syöttänyt www. URL-osoitteessa vai ei.
  • Do not redirect www- Tämä uudelleenohjaus ei toimi, jos käyttäjä on syöttänyt www. URL-osoitteessa.
  • Wild Card Redirect (Valinnainen) - Valitse, jos haluat uudelleenohjata kaikki alikansion tiedostot ja kansiot samaan tiedostoon tai kansioon uudessa toimialueessa.

Sen jälkeen voit tallentaa asetukset painamalla "Add" nappia.


Oliko tästä vastauksesta apua? Kyllä Ei

Send feedback
Pahoittelut, että emme voineet auttaa. Anna palautetta, jotta voimme parantaa tätä artikkelia.