Webhotellipalveluiden siirtoja syksyllä 2023 ja keväällä 2024 (whm32-39)

Muokattu: Ke, 20 Syys, 2023 klo 9:00 AM

Louhi tekee syksystä 2023 alkaen webhotellipalveluiden siirtoja uusille palvelimille. Kyseessä on normaali palvelutuotannon huoltotoimenpide, jolla saavutetaan palveluille parempi vikasietoisuus sekä vasteajat. Lisäksi uudemman cPanelin myötä saadaan palveluille käyttöön uusia ominaisuuksia.

Webhotellin siirtoprosessi - mitä tapahtuu?

Käytämme webhotellien siirrossa omia sekä cPanelin työkaluja. Webhotellin sisältö, tunnukset sekä asetukset siirtyvät sellaisenaan uudelle palvelimelle, joten asiakkaalta ei lähtökohtaisesti vaadita mitään toimenpiteitä. Siirtoon on kuitenkin hyvä valmistautua ainakin päivittämällä sovellukset, kuten WordPress, uusimpaan versioon.

Kun webhotelli on siirretty uudelle palvelimelle, tulee sen liikenne ohjata uuteen IP-osoitteeseen. Mikäli webhotelliisi kytketty verkkotunnus ei käytä Louhen nimipalvelimia, varaudu tekemään muutos itse. Voit tarkistaa käytössä olevat nimipalvelimet tästä

Louhen nimipalvelimia käyttävät verkkotunnukset ohjataan Louhen toimesta uuteen palvelimeen heti siirron valmistuttua. Louhen nimipalvelimet löytyvät tästä tukiartikkelista.

Tulemme tiedottamaan sähköpostitse siirron alkamisesta sekä valmistumisesta erikseen. Ilmoitamme tässä yhteydessä myös uuden palvelimen IP-osoitteen, johon liikenne tulee siirron valmistuttua kääntää.

Siirtojen aikataulu

• Palvelin whm32 siirtopäivä 17.10.2023
  • Palvelin whm33 siirtopäivä 14.11.2023
  • Palvelin whm34 siirtopäivä 12.12.2023
  • Palvelin whm36 siirtopäivä 16.1.2024
  • Palvelin whm37 siirtopäivä 13.2.2024
  • Palvelin whm38 siirtopäivä 12.3.2024
  • Palvelin whm39 siirtopäivä 16.4.2024