Duuers luottokorttimaksujen kuittien lataaminen

Muokattu: Ke, 20 Joulu, 2023 klo 12:50 PM

Mikäli Duuers käyttö laskutetaan luottokortilla, saat ladattua kuitit esim. kirjanpitoa varten sovelluksen kautta.

Duuers luottokorttimaksujen kuittikopioiden lataaminen

Saat kaikki kuitit ladatttua Duuersin kautta. Tämä onnisttuu menemällä Asetukset > Tilin asetukset > Tilaus ja klikkaamalla maksun kohdalla Kuitti-sarakkeessa olevaa linkkiä ja lataamalla kuitin sieltä.

Alla kuva vielä, miten tuo onnistuu ja mistä valikot löytyvät