Sähköpostista suodatettavat liitetiedostot

Muokattu: Ti, 16 Huhti, 2024 klo 11:59 AM

Sähköpostiviesti saattaa sisältää kalastelu- ja huijauslinkkien lisäksi myös haitallisia liitetiedostoja. Nämä liitetiedostot saattavat altistaa tietokoneen tai muun päätelaitteen esim. viruksille. Tämän vuoksi Louhen palvelimet estävät sähköpostiliikenteen, joissa on liitetiedostona epäilyttävät tiedostot.

Sähköpostiviestit, jotka sisältävät alla luetulluilla tiedostopäätteillä olevia tiedostoja, jäävät toimittamatta:

• ade

• adp

• bas

• bat

• chm

• cmd

• com

• cpl

• crt

• eml

• exe

• hlp

• hta

• inf

• ins

• isp

• jse

• lnk

• mdb

• mde

• msc

• msi

• msp

• mst

• pcd

• pif

• reg

• scr

• sct

• shs

• url

• vbs

• vbe

• wsf

• wsh

• wsc