Sähköpostitilin asettaminen sähköpostiohjelmaan

Muokattu: Ma, 13 Elo, 2018 at 2:25 PM

Kun webhotelliin on luotu sähköpostitili sen hallintapaneelissa, voi tilin ottaa käyttöön webmailin lisäksi erillisellä sähköpostiohjelmalla, kuten Outlookilla tai Thunderbirdillä.

KÄYTÄ SEURAAVIA ASETUKSIA TILIN ASETTAMISEKSI:

Saapuvan postin asetukset

Palvelin: whmXX.louhi.net (Korvaa XX oman WHM -palvelimen numerolla. WHM -palvelimen numeron saat selville Oma Louhesta tai palvelunavausviestistä).

IMAP/POP: IMAP:illa viestit luetaan suoraan palvelimelta. POP:illa viestit ladataan oletusarvoisesti pois palvelimelta omalle päätelaitteelle.

Käyttäjä/tunnus: luomanne sähköpostiosoite
Salasana: sähköpostiosoitteelle määrittelemänne salasana

Lähtevän postin asetukset

Palvelin: whmXX.louhi.net (Korvaa XX oman WHM -palvelimen numerolla.) tai internetoperattoorin SMTP -palvelin. Louhen SMTP -palvelin edellyttää autentikointia, eli kirjautumista samoilla tunnuksilla kuin saapuvan postin palvelimelle.

Porttiasetukset: SSL: 465, ei salausta: 587 Louhen SMTP -palvelin edellyttää autentikointia, eli kirjautumista samoilla tunnuksilla kuin saapuvan postin palvelimelle. Vaihtoehtoisesti voit käyttää internetoperaattorisi SMTP -palvelinta.

• Suosittelemme salatun yhteyden (SSL tai TLS) käyttöä sekä saapuva että lähtevän postin asetuksissa
  • Jos sähköpostiohjelma ilmoittaa virheellisestä salasanasta, katkaise yhteys ja tarkista syötetyt käyttäjätunnus ja salasana – tunnus saattaa väliaikaisesti lukkiutua liian monen virheellisen kirjautumisyrityksen myötä. Jos epäilet että tunnuksesi on lukossa, ota yhteyttä tukeemme tai odota vähintään 15 minuuttia ennen uutta yritystä.

Mikäli artikkelista puuttuu tarvitsemasi ohje tai artikkelissa on virhe, ilmoita siitä asiakastukeemme.