Oma Louhi - palveluun kirjautuminen

Muokattu: Pe, 17 Elo, 2018 at 3:30 PM

Ohjeessa näytetään miten voit kirjautua Oma Louhi -palveluun.

Oma Louhi -palvelusta voit tilata uutena ja vanhana asiakkaana palveluita sekä hallinnoida palveluitasi, kuten selata laskutietoja ja muuttaa yhteystietoja.
Palvelun kautta voit myös muuttaa tai lisätä yhteyshenkilöitä.

1. Avaa selaimella osoite https://oma.louhi.fi

2. Kirjaudu sisään syöttämällä käyttäjätunnuksesi ja salasanasi sivun oikeassa yläreunassa olevaan kirjautumislomakkeeseen

3. Sisäänkirjautumisen jälkeen aukeaa näkymä, josta pystyt hallitsemaan Oma Louhi -tiliäsi ja palveluitasi