Uusi Louhi Konsoli - palveluun kirjautuminen

Muokattu: Ke, 9 Syys, 2020 at 2:13 PM

Oma Louhi on nyt Louhi konsoli palvelu. Palvelun kautta pääset hallinnoimaan palveluitasi, maksamaan laskuja sekä päivittämään asiakastietojasi. Kehitämme palvelua jatkuvasti. Mikäli kaipaat Louhi konsoliin ominaisuutta, tai haluat antaa palautetta käytä Louhi konsolin palautelomaketta

1. Sisäänkirjautumaan pääset samoilla vanhoilla käyttäjätunnuksillasi osoitteesta https://oma.louhi.fi tai https://kauppa.louhi.fi/console. Mikäli olet unohtanut salasanan valitse Unohutiko Salasana tai ole yhteydessä asiakaspalveluumme. Mikäli sinulla ei ole vielä asiakkuutta Louhella, voit luoda meille tilin osoitteessa https://kauppa.louhi.fi/register

2. Sisäänkirjautumisen jälkeen aukeaa näkymä, josta pystyt hallitsemaan Louhi -tiliäsi ja palveluitasi

Salasanan vaihtaminen:

Sisäänkirjautumisen jälkeen valitse kohta "Muokkaa tilin asetuksia"

Valitse kohta "Vaihda salasana":

Kirjoita vanha salasanana eli nykyinen käytössänne oleva sekä uusi salasana niille varatuille kentille. Lopuksi valitse "Vahvista":

Salasanan pitää sisältää vähintään yksi iso kirjain, pieni kirjain ja numero. Pituuden on oltava 8-20 merkkiä.