Palvelun irtisanominen

Muokattu: Ma, 17 Huhti, 2023 klo 9:11 AM

Mikäli Louhelta tilattu palvelu käy tarpeettomaksi, tulee sen sopimus meiltä irtisanoa. Irtisanomisen myötä palvelun laskutus päättyy kuluvaan sopimuskauteen. Muistathan ottaa palveluun tallennetun tarpeellisen datan talteen ennen palvelun sulkeutumista.

Palvelun irtisanominen

Palvelun irtisanominen onnistuu Louhi Konsolista. Kirjaudu Louhi Konsoliin id-alkuisella asiakastunnuksella. Voit palauttaa asiakastunnuksesi salasanan tarvittaessa asiakkuuteen merkittyyn sähköpostiosoitteeseen osoitteessa https://kauppa.louhi.fi/console/password

1. Klikkaa Louhi Konsolissa kohtaa 'Palvelut':

2. Klikkaa irtisanottavan sopimuksen kohdalla sopimusnumeroa:

3. Klikkaa sitten 'Irtisano sopimus':

Huomioitavaa

• Mahdollisesti seuraavaa jaksoa koskettava avoin lasku hyvitetään järjestelmäämme, joten tätä ei tarvitse maksaa.
  • Mikäli sinun tarvitsee irtisanoa vain osa sopimuksen sisällöstä, ota yhteys asiakaspalveluun.
  • Varmista ettei irtisanottava palvelu ole millään tavalla käytössä - joissain tapauksissa irtisanottua ja suljettua palvelua ei ole enää mahdollista palauttaa uudelleen toimintaan.