Sähköpostitilin asettaminen Mozilla Thunderbird ohjelmaan

Muokattu: Ma, 18 Touko, 2020 klo 9:31 AM

Ohjeet kuinka saat Louhen Webmail sähköpostin lisättyä Mozilla Thunderbid ohjelmaan.

Tilin lisääminen:

Aloita valitsemalla määritä tili- kohdasta "Sähköposti":

Täytä seuraavaksi sähköpostitilisi tiedot. Unohtuneen salasanan saat tarvittaessa palautettua Webhotellin hallintapaneelin kautta. Valitse lopuksi kohta "Muokkaa asetuksia" ja täytyä postipalvelimen tiedot.

Sähköpostitilin tyypiksi suosittelemme valitsemaan "IMAP" Tarkemmat palvelinasetukset Louhen sähköposteille löydät sivun ala osasta sekä täältä:

Vahvista turvallisuus poikkeus klikkamalla sitä:

Palvelinasetusten muuttaminen jälkeenpäin:

Valitse vasemmasta yläreunasta hiiren oikealla sähköpostitilin nimeä ja kohta "asetukset":

Valitse vasemmasta valikosta ylin vaihtoehto "Palvelimen asetukset":

- Palvelin: whmXX.louhi.net. Korvaa XX oman whm palvelimesi numerolla. Löydät sen cPaneelista.

Voit käyttää postipalvelimena myös imap.omadomain.xx. Korvaa omadomain omalla domainillasi, esimerkiksi imap.louhimail.net

- Käyttäjätunnus: Sähköpostiosoite

- Yhteyden Suojaus: SSL / TLS

- Todennustapa: Normaali Salasana

Porttiasetukset (Saapuva):

IMAP portti: 993

POP3 portti: 995

Porttiasetukset (Lähtevä):

SSL: 465 (suositus)

Ei salausta: 587