Asiakastilin salasanan vaihtaminen (Louhi Konsoli)

Muokattu: Pe, 14 Huhti, 2023 klo 4:34 PM

Salasanan vaihtaminen:

Sisäänkirjautumisen jälkeen valitse kohta "Muokkaa tilin asetuksia".

Valitse kohta "Vaihda salasana":

Kirjoita vanha salasanana eli nykyinen käytössänne oleva sekä uusi salasana niille varatuille kentille. Lopuksi valitse "Vahvista":

Salasanan pitää sisältää vähintään yksi iso kirjain, pieni kirjain ja numero. Pituuden on oltava 8-20 merkkiä.

HUOM: Voit resetoida unohtuneen asiakastilin salasanan osoitteessa: https://kauppa.louhi.fi/console/password käytä palautuksessa asiakkuuteen merkittyä sähköpostiosoitetta.