Installatron Sovellusasennin - Sivuston palauttaminen varmuuskopiosta

Muokattu: Ke, 13 Huhti, 2022 klo 12:38 PM

Joskus voi tulla tilanne, että verkkosivusto halutaan palauttaa sen aiempaan tilaan. Tässä tukiartikkelissa käymme läpi, miten saat palautettua tarvittaessa sivustosi Installatron Sovellusasentimella luodusta varmuuskopiosta. Kts. Installatron Sovellusasennin - Wordpress -sivuston varmuuskopiointi

1. Kirjaudu ensin webhotellin hallintapaneeliin (cPanel) webhotellin kirjautumistunnuksilla.

2. Klikkaa linkkiä 'Installatron Applications Installer' kohdasta Software.

3. Valitse 'My Backups' ja näet listan otetuista varmuuskopioista. Paina haluamasi varmuuskopion kohdalla sinistä nuolta 'restore this backup'.

4. Installatron kysyy, halutaanko varmuuskopio palauttaa sivuston alkuperäiseen sijaintiin vai uuteen sijaintiin. Valitaan kohta 'Restore to original location'. Näin nykyinen sivusto saadaan korvattua varmuuskopioidun sivuston sisällöllä.

5. Installatron ilmoittaa, että punaisella merkityt tiedostot korvaavat niitä vastaavat, sivuston tämän hetkiset tiedostot palautuksen yhteydessä. Paina 'Restore'.

6. Varmuuskopion palautetaan. Odota vielä hetki..

7. Palautus varmuuskopiosta on nyt valmis. Installatron palaa päänäkymään, josta voit tarkastella asennettuja sovelluksiasi.

* Mikäli WordPress on asennettu webhotelliin käsin, eikä sitä näy Installatronin alla, niin voit tuoda asennuksen Installatroniin seuraamalla tätä ohjetta Installatron Sovellusasennin - Sovelluksen asentaminen. Kohdassa "Siirry asennukseen 'install this application' -painikkeesta:" paina kuitenkin sen sijaan vierestä kolmea viivaa ja sen alta "Import existing installation".