Webmail ei toimi tai aukea

Muokattu: Pe, 11 Marras, 2022 klo 3:40 PM

Eikö webmail aukea tai eivätkö viestit tule perille? Useimmiten syynä on webhotellin levytilan täyttyminen.

Tarkista webhotellisi levytila

Webmail ei toimi jos webhotellisi levytila on täynnä.

Kirjaudu webhotellin hallintapaneeliin(cPaneliin). Ohjeet kirjautumiseen löydät täältä: Webhotellin pikaohje

Levytilan näet sivun oikealla puolella otsikolla "Disk Usage". Näkymä voi olla hieman erilainen riippuen käyttämästäsi teemasta. Jos levytila on täynnä tai lähes täynnä, kannattaa sinun poistaa ylimääräisiä tiedostoja ja sähköposteja.

Levytilan vapauttaminen

Varmuuskopioiden poistaminen

Varmuuskopioita kannattaa poistaa ensin vanhimmasta päästä.

1. Mene cPanelista File Manageriin
  2. Valitse varmuuskopiotiedosto (päättyy yleensä .tar.gz)
  3. Klikkaa "Delete"
  4. Valitse "Skip the trash and pernanently delete the files"
  5. Klikkaa "Confiirm"

Sähköpostien poistaminen (Huomioithan, ettei sähköposteja voi palauttaa poiston jälkeen)

1. Mene cPanelista Email Disk Usageen.
  2. Valitse sähköpostitili "Account" valikosta.
  3. Valitse kansio, jonka viestejä haluat poistaa.
  4. Valitse millä perusteella viestejä poistetaan.
  5. Klikkaa "Delete Permanently"

Mikäli ongelma jatkuu, olkaa yhteydessä asiakaspalveluumme.